Cardul bancar SINDICARD de la UNIBANK

\r\n

Pe data de 12 aprilie 2013, în incinta Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Republica Moldova a avut loc înmânarea primului card bancar SINDICARD.\r\nÎntr-o atmosferă de sărbătoare preşedintele BC “UNIBANK” S.A., Dumitru Ţugulschi cu urări de bine și cu speranța spre o colaborare de lungă durată a înmânat SINDICARD primului deţinător – Președintelui Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova Oleg Budza.

\r\n

La eveniment de asemenea au fost prezenţi: Prim-vicepreşedintele UNIBANK Ghenadie Cernei; Vicepreşedintele CNSM Mihail Hîncu, precum şi Şeful departamentului financiar, contabilitate şi asigurări sociale Tatiana Oloi.

\r\n

Emiterea cardului bancar SINDICARD a avut loc în cadrul proiectului comun dintre UNIBANK şi CNSM. Cardul SINDICARD este elaborat în mod special pentru membrii sindicatelor. Cardul oferă posibilitatea deţinătorilor să facă economii prin obţinerea reducerilor la achitarea bunurilor şi serviciilor la un şir de parteneri ai proiectului (supermarket-uri, cafenele, restaurante, servicii de taxi, hoteluri, etc.), de asemenea la necesitate să beneficieze în mod operativ de un credit de la UNIBANK.

\r\n

La rândul său, Oleg Budza a menţionat că este mulţumit de colaborare, întrucât SINDICARD – este un proiect unic în felul său, scopul de bază al căruia este de a îmbunătăţi viaţa deţinătorilor de card, membri ai sindicatelor, precum şi posibilitatea de a face economii la achitarea mărfurilor şi serviciilor. De asemenea, Preşedintele a menţionat că proiectul începe în mun. Chişinău şi ulterior va fi accesibil în toate regiunile ţării.

\r\n

Dumitru Ţugulschi a adăugat că membrii sindicatelor prin intermediul SINDICARD pot beneficia nu numai de reduceri la cumpărături, dar pot primi pe card şi credite. Preşedintele de asemenea a menţionat, că proiectul SINDICARD este în continuă dezvoltare: în perioada 2013-2014 se planifică ca toţi membrii sindicatelor republicii să dispună de SINDICARD; posibilităţile cardului vor fi în continuă dezvoltare.

\r\n

Sursa: http://unibank.md

Lasă un răspuns