BC “UNIBANK” S.A. – lider la Bursa de Valori a Moldovei după volumul tranzacţiilor din 2012!

\r\n

După volumul tranzacţiilor la BVM pentru anul 2012, BC “UNIBANK” S.A. a ocupat locul I printre 21 membri acreditaţi ai Bursei.

\r\n

Inclusiv, compania de brokeraj BC “UNIBANK” S.A. a intrat în TOP 5 a liderilor după volumul tranzacţiilor pentru întreaga perioadă de activitate a Bursei, începînd din anul 1995: 2 319 tranzacţii în valoare de 1 043 059 252 lei.

\r\n

BC “UNIBANK” S.A. este acţionarul şi membrul Bursei de Valori a Moldovei. Deţine licenţa de participant profesionist pe piaţa valorilor mobiliare, care îi permite la ordinul tuturor doritorilor, persoane fizice şi juridice, rezidenţi şi nerezidenţi, să presteze întregul spectru de tranzacţii cu valori mobiliare la BVM, inclusiv cumpărarea sau vânzarea acţiunilor societăţilor pe acţiuni, să organizeze şi să efectueze tranzacţii în cadrul ofertelor publice, să participe la licitaţiile organizate de către Agenţia Proprietăţii Publice şi alte tranzacţii bursiere. Aceste servicii Vă sunt prestate în bancă de către specialişti – brokeri ai Secţiei operaţiuni de piaţă, certificaţi de către Comisia Naţională a Pieţei Financiare.

\r\n

Vă mulţumim pentru colaborare!\r\nSuccese la luarea deciziilor investiţionale!

\r\n

Sursa: http://unibank.md

Lasă un răspuns